divendres, 30 de maig de 2008

ATENCIO SAVECASCANTIC INFORMA

clicant el titol us redireccionara directament a la noticia original del blog antic.
ATENCIÓ AVIS A COMENTARISTES
EL CREADOR DE AQUEST BLOG NO ES RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE PUGUIN FER ELS COMENTARISTES LES NOTICIES PUBLICADES.
POT ESTAR D´ACORD O NO AMB ELS COMENTARIS PERÓ NO ES PRONUNCIARA.

TAMBÉ ES DEMANA QUE CAP COMENTARI SIGUI INSULTANT NI ES FALTI AL RESPECTE A CAP PERSONA O INSTITUCIÓ. LA VOLUNTAT DELS CREADORS ES NO CENSURAR, AMAGAR NI ELIMINAR CAP COMENTARI SIGUI QUIN SIGUI EL SEU POSICIONAMENT RESPECTE A LA NOTICIA PUBLICADA AIXÒ NO VOL DIR QUE S´ADMETIN INSULTS CREUATS, AQUEST NO ES LA FINALITAT DE AQUEST BLOG QUE ÚNICAMENT EL QUE BUSCA EL FER PUBLICAS LES OPINIONS DE TOTS AQUELLS QUE NO PODEN FER-HO DE UN ALTRE MANERA O NO SON ESCOLTATS PER LES INSTITUCIONS PUBLICAS.

ES FACILITA LA LLIBERTAT D´EXPRESSIO PERO NO ES PERMETRA TORNO A REPETIR ELS INSULTS PERSONALS.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Qualsevol persona posseix una dignitat pel fet de ser persona.I aixì tot home mereix algun respecte,un tracte adequat a la seva dignitat humana.Aquets deure bàsic inclou respectar els seus béns,la seva vida,la seva famai la seva intimitat.

Anònim ha dit...

si, teniu raó, pero com es deia en UN comentari de algun altre noticia. " QUEN SE PICA, AJOS COME "

Anònim ha dit...

Les mevas felitacions al creador d'aquest blog.

La Part Alta va estar "moguda" fins a les eleccions, recordem que el Paco Diaz, va forçar treura les subvencions de Sant Salvador, perqué la Part Alta poguès tenir les Millores de la Llei de Barris, però es veu que s'han barallat amb la Crespo (el problema serà el 3% ?) la qüestió es que ni tira endavant i al actual Presi de AAVV sel estan torejant, porten 12 mesos i l'unic que han fet es posar un endollat amb el sou de dos.

M'han dit que CiU pensa propoar que si no fan res a la Part Alta que ho trapasin al Serrallo, la questió es no perdre els 14 milions de les Millores compromesos.

Anònim ha dit...

Que se empiece a envestigar con la falta de trabajo a la gente joven. Enchufan a un jublado que supongo tiene dos pagas y los demas jubilados apenas pueden comer señores del ayuntamiento prepararos que pediremos dimisiones por un tubo.

Anònim ha dit...

DIAZ donde estan los pisos de proteccion oficial en el casco antiguo

Anònim ha dit...

LO Ú{LTIMO. EL QUE FUE DIRECTOR DELS PLANS INTECRALS,COBRARÁ 65.000 EUROS AL AÑO ALUCINANTE Y LOS POBRES PENCIONISTAS,JUBILADOS I VIUDAS COBRANDO UNA GRAN MISERIA RECIBIENDO PALOS POR TODOS LOS SITIOS,ESPECULACION ETC.ETC.
A MAS ESTE AYUNTAMIENTO ESTA PARECIENDO LAS OFICINAS DEL PARO PERO TODO LO CONTRAIO,COLOCO TRES I METO 25 TRABAJADORES DE CONFIANZA SIN TITULOS NI CARRERAS UNIVERSITARIAS.

Anònim ha dit...

dejar de tocar los cojones salidos que sois unos salidos