divendres, 30 de maig de 2008

MES SOBRE LAS CAMARAS

clicant el titol us redireccionara directament a la noticia original del blog antic.
Tot i que ahir a la tarde suposem que per les queixes veinals a varis forces de seguretat , premsa escrita i radio van retirar una de les camaras instaladas a cantonada Misser Sitges-Mediona,pero encara en queden 3 camaras mes.La nostra intenció no es vulnerar el seu dret de protecció del negoci pero si el nostre dret de mantenir la intimitat que les possin a l'interior del negoci i tothom content.Ahhh que en pensa L'Ajuntament de tot això ja que te constància via Guàrdia Urbana dels fets, la nostra pregunta es: Es que que teniu alguna cosa a amagar?????

PD. HI HA ALGUN MITJA DE COMUNICACIO QUE HA PASSAT OLIMPICAMENT DEL TEMA.
¿ NO INTERESSA POLITICAMENT , COM QUE JA HAN PASSAT LES ELECCIONS ?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja em pogut veure que si més no, una de les càmares si l'han tret tot i qué encara en tenim tres.Les càmares les podrien posar als carrers de vianats del casc antic, d'aquesta manera llegir les placas de les matricules dels cotxes registrats i deixar-los passar fins al seu domicili.

Anònim ha dit...

Doncs resulta que avui llegint la premsa escrita concretament el "Diari el Punt" veig un petit article sobre el tema de la videovigilancia i la opinió del president de la associació de veïns de la part alta, en el que hi diu que no comparteix les opinions de algun Veí i de dos blogs (suposo que aquest en serà un) sobre el tema i que no farà queixa formal sobre el tema,¿Jo em pregunto?:
-serà que no li interessa el tema perquè no es Veí de aquest carrer i a ell no li molesta?
-no serà amic del propietari del local?
-serà que no es volen involucrar en aquest tema perque prefereixen tindre constents als negocis abans que els veïns que a la fi suposo que son els que els han elegit?
-serà que el tema no es sobre a la llei de barris i no tocaran cales?
jo personalment tot i que no soc del casc antic no desitjo una associació així per el meu barri.

Anònim ha dit...

Crec que es tindria que indagar una mica més, on es la llicencia o permís, per col·locar les càmaras, qui va donar el permín, que en sap de tot aixó i del "negoci" la A V Part Alta. Perqué i d'on venen aquestes intervncions subtades en aquets carrers.

Sap alguna cosa El Ballesteros, La Bego o l'antic president Paco Diez.

Anònim ha dit...

Yo no los conosco,quienes són,son trapecistas,son artistas ,o protagonistas de alguna pelicula LOS TRES MOSQUETEROS,y nosotros sin enterarnos,o son los instaladores de las videocamaras.QUE RARO,RARO,RARO,RARO.

Anònim ha dit...

Donde estas despertaferro,dá la cara,saca la historia a la que te remetes,di el nombre de la persona que atacas,luego pon tu nombre y apellidos,ademashaces unas cartas al director,te lo digo porque a lo mejor no lo pensaste,te estoy dando ideas,porque veo que eres un poquito CORO.
CUIDATE ESTAS MUY AMARILLENTO,TOMATE LA VIAGRA PORQUE LUEGO PASA LO QUE PASA.

Anònim ha dit...

un par de cortados quien sepa quien es DON PINPON

Anònim ha dit...

no lo se pero me parece que ahora teneis a ESPINETE

Anònim ha dit...

Me parece que yo ya lo se ,no sera´DON PINPOM el nuevo regente del patronato de habitage,no es aquel que se paseaba por la calle Mayor con un sombrero de pajas.SI ES ESTE DON PINPOM,Me lo confirmais.

Anònim ha dit...

i el bombero torero? donde esta?