divendres, 30 de maig de 2008

TARRAGONA PATRIMONI DE LA HUMANITAT

Doncs be, aquest any serà un any especialment interessant turisticament parlant per la nostra estimada Part Alta entre d'altres per L'Any Jubilar, Tarraco Viva a banda de les nostres estimades festes de Sant Magí i Santa Tecla aahh oblidava també Tarragona Patrimoni de la Humanitat pel seu conjunt monumental Peró.....el podien respectar una mica mes no creieu?.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

OJO AL DATO, ADIGSA ESTÁ´PONIENDO LUZ Y AGUA EN UN PISO DE LA PART ALTA AQUIEN NOS PONDRÁN, ESPEREMOS QUE NO OCURRA LO MISMO QUE OCURRIÓ EN UN TIEMPO ATRAS, CON UNA FAMILIA DEL DESMANTELADO POBLADO DEL BARRIO DE LA ESPERANZA TODO VA APARAR AL OTRO LADO DEL MISSISIPI

Anònim ha dit...

Tinc ganes de veure començar, les primeres obres de rehabilitació de la part alta.Tenim l'adjudicació dels ajuts de la quarta convocatòria de la Llei de barris, a millora i la rehabilitació integral de la part alta.El sr. Ballesteros va anomenar un munt de reformes, que les podriem englobar en la regeneració física i urbanística del barri, així com la dinamització, cultural i turística.Les inversions més importants corresponen a la creació d'una nova zona verda a la plaça de Ripoll i la reurbanització dels eixos bàsics.¿Es portaran a terme?

Anònim ha dit...

AL Sr. Ballesteros li agrada sortir molt als mitjans de comunicacio potser mes que al seu antecesor, i tambe fer molt de fum, i llençar moltes promeses, ideas i plans esperem que no quedi tot en fum i que almenys es vegin mes fets.

SR. ADMINISTRADOR DEL BLOG AIXO NO ES UN INSULT, ES UN COMENTARI.