divendres, 13 de juny de 2008

ALUMINOSI AL CERVELLS DELS NOSTRES DIRIGENTS


No ho puc evitar, miri on miri no hi veig res que estigui rehabilitat, arreglat, acondicionat,net,curios,res de res.Realment el mobiliari urbà esta molt degradat, i segons quins fins i tot perillós per els vianants.¿Qué estan esperant els sr. de l'ajuntament? S'ha d' iniciar el pla PEPA, el pla de barris amb 12 milions d'euros, que el sr. Nadal va comunicar a Tarragona l'any passat, la locomotora de la part alta s'ha parat o, és que encara no ha engegat.Un vaixell insígnia que no segueix un bon rumb, i la ciutat li segueix l'estela.


Gracias Dubhe.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quín model de poble defensa aquest govern?Un gran nombre de ciutats i pobles de Catalunya donen prioritat als vianants per sobre del cotxes, sobretot en la circulació en l'interior dels centres històrics, cosa que en aquesta ciutat no.Veig en aquestes imatges inclús que, volen vetar l'accés dels vianants a caminar tranquil.lament per les seves zones més o menys habilitades.En aquest cas haurem de caminar protegits amb un casc per si és desploma alguna viga.

Anònim ha dit...

tens rao, pero com els que manan circulen amb cotxes ofcials i vidres negres perque no els molestis.......
a mes em de tenir una cossa en comte hi ha veins que tenen vehicles autoritzats per accedir a casa seva aquesta gent te dret de entrar i sortir del barri , crec jo, rectifiqueu si no esteu d´acord

Anònim ha dit...

Quant parlo de restringir l'accés de vehicles, em refereixo els no residents.Estar més que clar que, el pas dels vehicles de les persones residents, comerciants, i alguns altres necessaris per el bon funcionament general, podrien passar de manera normal.

Anònim ha dit...

Em deixava però que si tenen l'accés, però no el lliure aparcament en zones no habilitades, una cosa no treu l'altre.