dimarts, 3 de juny de 2008

PATRIMONI DE LA HUMANITAT (versicle 2on 2008 dc.)
Patrimoni de la Humanitat = Estat de degradacio al carrer Riudecols.

Es una vergonya que tot i estant en un edifici privat l´ajuntament no
es preocupi per recuperar i rentar la cara a algunas de les nostres joies.

Gracies al Jordi ferré.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

AJUNTAMENT ES IGUAL A AJUNTAFEM

Anònim ha dit...

Rentar la cara a les façanes? que inocents som. L'ajuntament el que fa és rentar-se les mans.

Anònim ha dit...

HEIDI DICE: JEJE COM LA FACHADA DE MI CASA.

Anònim ha dit...

RAFAEEELA CARRA DICE: ALOOOORA,IO NO COMPRENDI PER QUÉ LA CASANA GRANDE DE TARRAGOOONA NO LIMPIARE LE FASANETI. IO PASEARE E ME EMBRUTARE LE VESTIDINI, EEEEE ALOOORA NO PODIA CANTARE IL CONCHERTO DE EXPLOTA, EXPLOTA MISTOO, EEE NO COBRARE MOLTO MILIONI PER LA MIA BUCHACA. ¡CABRONETI, PUTANA, MALA GENTI...! PER LE CULPA VOSTRA IO ENTRARE EN UNA FORTA DEPRESSIONI. NUNCA MAI VOLVERE A TARRAGONA. EEE UNA CITTÀ MOLTO SPORCO. PUAJ, PUAJ.

Anònim ha dit...

Del muro exterior de la finca forman parte dos bloques que contienen inscripciones de época romana en avanzado estado de deteriodo.Opino que la epigrafia,deberia ser extraida del muro y sustituir los bloques por otros,y trasladarlos a un museo para garantizar su conservación.
Lamento el estado de abandono en que se encuentra esta zona de la Catedral Part Alta debido a la falta de preocupación de los politicos que están al frente del Gobierno de la ciudad,V para todos y una buena rafagada.

Anònim ha dit...

en el carrer escrivanies velles esta el edifici del cl-legi de ingenyer crec les pedras de la façana amb motius jueus crec son replicas ja que les originals estan en el interior per tel de evitar actes vandalics 2grafitis i demes "no se si va ser iniciativa propia o del ajuntament de ce cultura a l´hora de rehabilitar l´edifici..

Anònim ha dit...

se trata de un imaginativo.

Anònim ha dit...

Considero que els politics haurien de tindre una especie de carnet per punts i els electors tendrien que poguer restar puntuació en funció de les actuacions que no duen a terme i que afecten als ciutadans.Amb aquesta mesura tal vegada farien cas dels advertiments que fan les persones que realment coneixem el barri.

Anònim ha dit...

Es una vergonya que una ciutat que esta declarada patrimoni de la humanitat,es deixi degradar d´aquesta manera aquestes epigrafies romanes,és que ningú te conciència?de que anem? després ens demanaran que ens sentim orgullosos de ser ciutadans de tarragona.A veure si els polítics es posen les piles i ens demostren que no ens equivoquem al votar,d´altra manera les properes eleccions votaré a Convergència.

Anònim ha dit...

Realment és trist veure que, aquestes restes arqueològiques integrades en les façanes d'alguns habitatges (en aquest cas en ruïnes) són tractades sense el respecte i les cures que és mereixen.Realment Tarragona es pot penjar el cartell de, Patrimoni de la Humanitat.

Anònim ha dit...

señora ROSA ROSSELL consellera de zona de la Part Alta y responsable del Patrimonio de la Humanidad, Empiece hacer los viajes cuando realmente nuestro Patrimoni este en condiciones. Ahora realmente da pena estamos haciendo el ridiculo en cualquier parte del mundo,y empiece a hacer cosas de iniciativa propia y dejar de copiar a los antiguos mandatarios,y si su asesor o asesora continuan con la misma linea,CAMBIELOS.