divendres, 11 de juliol de 2008

Com podeu observar en una foto enviada per Plaça de la Font es pot observar en el requadre 1 un funcionari de L´ajuntament buidant per la balconada un dels bidons que tenen per acumular l´aigua que extreuen els aires condicionats, en els requadre 2 el toll d´aigua corrent carrer abaix.

Las preguntas son:
Perquè es molestan en posar garrafes d´aigua per acumular-la si despres la llençan de cop al carrer?.
No es el mateix dirigir el tubet de la maquina façana abaix?, així ens estalviem els diners de la garrafa del fons municipal?.
Això no esta prohibit? No es de paissos tercemundistas?

imagineu que si la foto que fet el amic Plaça de la Font, l´hages fet algun turista. Segur que ja estaria penjat al YOU TUBE.

Gracias Plaça de la Font.

13 comentaris:

savecascantic ha dit...

quina vergonya per la porta del devant tot reialles, fotos i glamour progre i per la porta del darrera treiem tota la merda.

Anònim ha dit...

llastima la ressolucio de la foto si es veies la carra del funcinati buidant el garrafot li diria cuatre cosas, crec que es el mateix que no recollir la merda del gos, aixo no es sanciona?

Anònim ha dit...

ja investigare , a veure qui pot ser aquest senyor/a.

Anònim ha dit...

no sera ballesteros haciendo horas extras

Anònim ha dit...

L'ajuntament demana i demana a tots els ciutadans, que siguem persones civilitzades, que reciclem, que siguem tolerants, que que, que fan ells donar exemple?Si seguíssim el seu exemple, de ven cert que, en aquesta ciutat no si podria viure.

Anònim ha dit...

Es vergonzoso y demuestra que hay una doble moral.Por un lado todos son de izquierdas,ecologistas,progresistas y luego esta la realidad,son unos marranos y hacen el papel.Así va la ciudad,igual ja tendria que empezar a dimitir algun politiquillo de tres al cuarto.Ahhh!!!! puede ser que esten de vacaciones o a punto de empezarlas.
Ojo que igual mientras estais de vacaciones os pidan la dimision,

Anònim ha dit...

SI LA PARAULA HO DIU TOT A-JUNTA-FEM

Anònim ha dit...

si fos un treballador de la meva empresa jo li obriria un expedient que faria por, de fet l´ajuntament es l´empresa de tots ja que tots la mantenim igual que als que hi treballen.

Anònim ha dit...

Que us penseu?
En aquest Ajuntament hi ha molta gent que es toca els collons,pero el seu sou el paguem entre tots els contribuents.Em pensaba que el canvi de govern comportaria un canvi global amb moltes millores per la ciutat,pero m´han decepcionat aixó no són esquerres ni són res.Recordeu que en tres anys tornara a haver eleccions.

Anònim ha dit...

si que es vergoñós perque, jo que sapiga, actualment els A/C amb una simple instalació pots portar que drenin la seva aigua a les canonades que van al desaigües, i crec que el ajuntament te diner de sobres per fer això i no donar aquestes imatges penoses de la edad mitja quan la gent tiraba les brosses per la finestra al carrer, un punt negatiu al funcionari en qüestió.

Anònim ha dit...

La foto-denuncia es per portar-la al butlletí municipal.

El balcó en qüestió, és el balcó que correspon al grup municipal del PSC, i per la claror del carrer, sembla que la foto s'ha fet a la tarde, quan ni hi han funcionaris a l'Ajuntament i els grups es reuneixen als seus despatxos.

Cèsar Llamborda ha dit...

Brutal aquesta foto! Jajajajajjaaj

Com el conseller Baltasar enganxi aquest funcionari malbaratant recurssos hídrics fliparà... jajajajajajjaja

Bona, xecs!

Anònim ha dit...

Només és aigua, no?