divendres, 11 de juliol de 2008Ens acaven d´enviar una fotografies del dimecres 09/07/2007 a les 20:42 , 20: 45 , 20:46 hrs. Com podeu veure en la cantonada carrer Misser Nogués-Escrivanies Velles la primera, la segona al Carreró Sant Magí amb Plaça Damas i vells i la tercera al Carrer Riudecols. Els contenidors encara no han arribat, pot ser han anat a reservar lloc a la platja del Miracle per veure el concurs de Focs Artificials

Desprès La normativa permet sancionar a qui baixi la brossa abans de l´hora, i als responsables dels contenidors també els sancionarem si no hi son a l´hora que toca???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les bosses de les deixalles aflorent per carrers, cantonades, carrerons, plaçes, sense control.Tenim normatives, lleis, sancions, però ningú que les apliqui, quin sentit té tota aquesta burocràcia, tota la propaganda del reciclatge, si el final tot va al mateix forat.Volen ampliar l'horari de les terrasses, augmenta el nombre de taules, però podran contrarestar els efectes negatius que això provocaria?Augment dels contenidors, neteja dels mateixos periòdicament, del seu entorn net de greixos i d'altres residus que puguin haver, presència policial pel elevat nombre de persones, etc,etc.

Anònim ha dit...

El proble es que els nostres carrers, no son fashion com la plaça de la font que per cert tota la merda de la plaça va a parar al carrer de radera Carrer Rera Sant Domenec que tambe fa pena.

Anònim ha dit...

si nomes els netejar a veritat dues vegadas a l´any per Satmana Santa i per Santa Tecla que es quan la gent de tota la ciutat puja al nostre barri i diuen allo de : QUE NET QUE ESTA TOT OHHHH pobres ul.lusos com es deixan enganyar

Anònim ha dit...

la veritat que això d'anar tirant la brossa a les cantonades del carrer es una porqueria, i ja no diguem els que aprofiten un raconet fosc per deixar anar els seus líquids interiors, la veritat es que algunes zones del barri fan cagar... i la solució no crec que sigui anar amb el manguerot i mullar el carrer, ja que l’únic que fan es escampar carrer a baix els pipis de gos. Si a tot això sumen la quantitat de cases que estan apunt de caure o façanes que els seus inquilins han deixat que poc a poc es degradin (no vull dir que es gastin gran quantitats en estructuracions i reformes, si no simplement pintar la barana, que alguns balcons fan pena amb la humitat de regar les torretes y el ferro ple de rovell)... crec que la cosa no només es culpa de l’ajuntament, nosaltres com a veïns també hem de fer un esforç i cuidar de els nostres carrer que hi ha molt de marrano suelto. Un saludo i molt bo aquest blog m'agrada molt saber, encara que sigui on-line, l’opinió del veïns, dews.

PD: insisteixo amb lo de la manega regant els carrers per "netejar", brigades de neteja hem teniu la porteria cada mati d’aigua una mica de més cuidado si us plau amb tot s els respectes a l’ofici que no ser agradable això de recollir la merda de la gent incívica.