diumenge, 3 d’agost de 2008

CABLES ESTENEDORS DE ROBA PUBLICS

La nostra pregunta es perque al costat del missisipi els cables electrics van via aerea i del carrer major cap a mar van soterrats?????

EN AQUEST GAIREBE ES POR PENJAR LA ROBA DESDE EL BALCO DE CASA
11 comentaris:

Anònim ha dit...

porque los de aqui no pagais impuestos

Anònim ha dit...

YO CREO QUE LA PERSONA QUE COLOCO ESTO, NO SE ENTERABA COMO HACER SU TRABAJO Y SE HIZO -UN CRUCE DE CABLES- JE, JE. ¡¡¡¡¡SALUDOS!!!!

Anònim ha dit...

eslafen may cuquen porno cabletius circus

Anònim ha dit...

Una de les grans promeses d'aquest alcalde durant el seu mandat, és el soterrament del cablejat del centre històric, a veure quines intencions té. Tot i que aquestes imatges no és veuen en lloc més que en aquesta ciutat, la gran majoria de cascs antics, ja compten desde fa temps amb cablejat de fibra òptica soterrat.

Anònim ha dit...

Es como todo,una cosa son las promesas electorales y otra la realidad,los politicos se piensan que el ciudadano es imbecil y se le puede tomar el pelo.Hay que demostrar que esto no es asi.

Anònim ha dit...

Alas próximas elecciones hay que votar a CIU

matarranya ha dit...

Hola,

No se si el cablejat l'arreglaran l'any que ve o l'altre, però esta previst en el PIPA (Pla Integral de la Part Alta) que s'arregli, hi ha una partida presupostaria important per aquest tema.

Sobre lo de votar CiU, ha estat molts anys al poder i no ha fet casi res per la Part Alta, be si, perdó, si, varen fer un dels parkins (jaume primer)més importants que mai s'han fet ZArreu del món, com a minim d'inversio per metre quadrat. Per cert contractant a una empresa amiga, com ara el PSC a fet amb tot lo de la tarragona 2017.
Diuen que la democràcia és l'alternança, ara roben uns, després uns altres.

salut i alegria

Anònim ha dit...

cables fuera

Waipu Joan ha dit...

què passa nois, no defalliu! No em direu que ja està el barri en condicions!!!
Ânims!

Anònim ha dit...

jo acobo d´arribar avui de vacances hi al ataqueeeeeee!!!!

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Estas buscando formas de ganar dinero[/b]
Hemos hallado la mejor guia en internet de como trabajar en casa. Como nos ha sido de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son unicamente metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar-dinero-ya.com[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]