dijous, 5 de febrer de 2009

EL QUE L´AJUNTAMENT DE TARRAGONA NO VOL SENTIR

Com a veïns i associació, ens sentim discriminats i exclosos perquè no ens te en compte, ni a nosaltres ni a cap de les altres associacions en el seguiment del P.I.P.A.

Quan es convoca una reunió explicativa i en la convocatòria tan sols hi ha el segell d´una associació, vol dir que amb les altres no es compta!!!! i L´Ajuntament hauria de ser prou intel·ligent com per convocar la en solitari, que es com s´hauria d´haver fet des de un principi, per no excloure les altres.

No deix de ser sospitós, que una associació que fa unes setmanes criticava a L´Ajuntament perquè el P.I.P.A. no avançava , ara vagin junts dels bracet.

Senyors Una associació de veïns no ha de estar ni a favor de L´Ajuntament ni en contra!.... Ha de estar al costat dels veïns i a favor del barri! No calen cops d´efecte per sortir als papers! Es mes important el treball de formigueta, EL DIA A DIA.

Nosaltres volem treballar per el barri! Peró creiem que el P.I.P.A. es un projecte que ja va néixer pervertit. Les prioritats que reflexa aquest projecte no son les reals! Hi ha molts conceptes que als veïns no ens interessen el mes mínim!.

El que ens presenta el P.I.P.A. es podar algunes branques... Peró el que hem d´arreglar, i ens preocupa, son les arrels del barri. Fins que no tinguem clar això , no avançarem!

Així que demanen a L´Ajuntament de Tarragona que reconsideri les inversions inapropiades del P.I.P.A. i que treballi, de veritat, per les necessitats reals del barri.

Si es així, aquí estaràAAVV DEL CASC ANTIC I VOLTANTS, que te com a objectiu aconseguir un barri amb tots els equipaments i serveis que necessita.... un barri, en definitiva, del que tots ens poguem sentir orgullosos ! gracies.

AQUESTES SON LES INQUIETUDS DE UNA ASSOCIACIÓ MES DE LA CIUTAT DE TARRAGONA CONCRETAMENT DEL CASC ANTIC I VOLTATS CON EL SEU NOM INDICA I QUE L´AJUNTAMENT DE TARRAGONA IGNORA COM A MOLTES ALTRES JA QUE L´INTERESSA MES TENIR A GENT QUE ELS HI RIGUI LES GRACIES QUE VULGUM SORTIR A LES FOTOGRAFIES I QUE NO DONI PROBLEMES COM DEMANAR EL QUE REALMENT ES NECESSITA

ENDAVANT NOIS

1 comentari:

Anònim ha dit...

Discriminació a les BÚSTIES
La meitat dels veïns no hem rebut CAP carta!!!!

I estem empadronats per si diuen que serem els que no figurem com a empadronats o que som nouvinguts!!!!
__________________________________-
Engega el procés participatiu per al Pla de Mobilitat de la Part Alta
Dilluns, 12 de Gener de 2009
_________________________________
"Per a la convocatòria, ja s’han enviat cartes a tots els veïns i comerços afectats on se’ls convida a parlar de les seves preocupacions pel que fa al trànsit rodat i a la circulació dels vianants; així com també per exposar les diferents línies del que serà el Pacte de Mobilitat, que segons ha dit el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, l’equip de govern vol “apostar per la peatonalització al màxim”; tenint en compte que com a mínim, haurà de circular trànsit entre el portal de Sant Antoni (entrada) i el del Roser (sortida) i tenint en compte horaris i zones de càrrega i descàrrega al llarg del dia"